Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Hem escoltat: Big Band de Montbau (11/06)

Divendres dia 11 de juny va tenir lloc el concert de cloenda del IX cicle jazz al gimnazz. Ha estat un cicle atípic, marcat per les dificultats imposades per la pandèmia. Tanmateix, el cicle ha tirat endavant, i entre tots -artistes, públic i organitzadors- hem aconseguit, de forma raonablement exitosa, donar normalitat a una situació anormal.

Com sempre la nostra Big Band ha posat el punt i final a set mesos de concerts de format i estil variat amb un espectacle equilibrat i vistós, basat en un repertori de swing, combinant peces instrumentals amb d’altres de vocals, interpretades per Clara Dini, la cantant oficial de la formació dirigida per Jorge Sanjuás. A dia d’avui la Big Band de Montbau compta amb dos repertoris, el de swing i el de temes contemporanis o d’essència més fusionada. Això és exponent del treball esmerçat en pràcticament una dècada d’existència, amb la suma de moltes voluntats particulars i de talents diversos. Per la Big Band de Montbau hi han passat músics i directors. Com en totes les coses consolidades, les cares van i venen, però la closca, la matriu va quedant, va persistint. S’han gravat dos discos. Hi ha una trajectòria, una història.

El concert va transcórrer en un ambient festiu, a l’exterior de la Sala Polivalent, un luxe per a la nostra associació. L’horari era propici, la climatologia acompanyava, i tot plegat sumava en la columna de l'”haver” en forma de satisfacció i de plenitud. Un punt i seguit en un camí que volem que encara sigui més llarg. Agraïm l’esforç de tots els que ho fan possible, i confiem poder-hi comptar. A tots, de nou, i simplement, gràcies de tot cor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/13/2021 by .

Navegació

%d bloggers like this: