Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz (IX edició): ELOI RASO & ITZEL RAMOS (9/4/21)

Eloi Raso & Itzel Ramos és un duo format a Barcelona en el 2014, que neix com a tribut a la música i formació de Carla Bley (piano) i Steve Swallow (baix elèctric).

Itzel Ramos, pianista i compositora mexicana, va començar els seus estudis a Tijuana, Mèxic en any 2010 i l’any 2012 va decidir mudar-se a Barcelona per a estudiar el grau professional en L’Aula de Música Moderna i Jazz del Liceu. Graduada en l’especialitat d’interpretació de Piano Jazz i Música Moderna en el Grau Superior del Conservatori del Liceu.

Eloi Raso compta amb una extensa formació musical en baix, interpretació i composició a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori Superior del Liceu. S’ha format de la mà de reconeguts professionals del món de la música com Marc Copland,  Ignasi Zamora, David Mengual, Marco Mezquida, És un concert de música jazz i experimental, amb arranjaments i composicions pròpies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 03/27/2021 by .
<span>%d</span> bloggers like this: