Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

La BBM presenta el seu nou disc i obre la temporada de concerts

El dissabte 3 d’octubre es va celebrar el concert de presentació del segon disc de la Big Band de Montbau The best is yet to come, Directe Abril 2019. Aquest concert s’havia d’haver celebrat el passat juny, però l’estat de la pandèmia va condicionar la seva suspensió el mateix dia en què estava programat. Era, per tant un concert molt esperat.

Emmig de les inevitables mesures de protocol Covid-19 el concert transcorregué amb absoluta normalitat, amb una immillorable resposta del públic, que va exhaurir la capacitat d’aforament permesa, a l’exterior de la Sala Polivalent de Montabau.

La BBM va oferir un repertori de swing clàssic, amb peces vocals i instrumentals, a un magnífic nivell d’interpretació. Aquest concert va significar el debut de Jorge Sanjuás com a director de la formació.

Ens congratulem pel fet que de nou, i després de tantes dificultats, podem reprendre les activitats de l’associació, amb la BBM al capdavant. El proper novembre també reprendrem els concerts del cicle Jazz al Gimnazz, que iniciarà la seva novena temporada. Informarem, com sempre, de totes les novetats en aquesta pàgina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 10/04/2020 by .
<span>%d</span> bloggers like this: