Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Hem escoltat: Big Band de Montbau (08/06)

BOLO3La Big Band de Montbau posà el colofó a la sisena edició del cicle de concerts Jazz al Gimnazz, durant una vetllada agradable i concorreguda. La pluja havia declarat una treva i la temperatura fou perfecta per una actuació musical a l’aire lliure. Rostres retrobats, salutacions efusives i moltes ganes de gaudir de tot el que la nit oferís. Coca i cava: maridatges, com es diu avui.

La Big Band de Montbau oferí un repertori àmpliament renovat. Classics indiscutibles com Pensilvania 65000, Cute, o Cottontail serviren per demostrar que la cohesió entre línies d’aquesta orquestra és un valor en alça. El so rodó i compacte s’obria pas per donar veu als solistes, de geografies conceptuals variades, d’inspiracions lliures i atrevides. La part de repertori vocal fou defensada impecablement per la cantant Clara Dini, amb la seva coneguda solvència tècnica i equilibri expressiu. Tot plegat sota la mirada conductora del director Fernando Moyano, que imprimí un punt de dinamisme al conjunt de la proposta. Destaquem The lady is a tramp, Orange Colored, o Big Spender, i també una contundent versió de It don’t mean a thing (if it ain’t got that swing).

BOLO1La Big Band de Montbau és un projecte viu. Compta amb una bona resposta de públic. L’inevitable relleu de components s’assumeix amb naturalitat i encert. I a més, com es va informar durant la presentació, té objectius a termini curt i mitjà: la participació en un concurs de big bands el proper octubre i l’enregistrament d’un disc la propera primavera.

Com a associació ens complau molt poder enllaçar un cicle darrera l’altre. Agraïm a tots els qui ho fan possible -des de les institucions fins als particulars- la seva aportació a la idea. I sobretot al públic fidel, veritable biga central que aguanta la teulada d’aquest projecte.

Ens complau, per tot plegat, dir adéu amb tota la satisfacció el sisè cicle i acomiadar-nos fins el proper octubre, en què ens retrobarem amb la il·lusió de sempre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/11/2018 by .
<span>%d</span> bloggers like this: