Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Hem escoltat: Wom Quartet (9/10)

28950877_10215300880700114_2089688961747255296_nNo és freqüent tenir dalt de l’escenari quatre veus com les que vam poder gaudir el passat divendres, les de Clara Luna, Laia Fortià, Gessamí Boada i Anaïs Vila. Des d’una instrumentació eminentment harmònica (Luna i Boada als teclats i Vila a la guitarra) les quatre veus teixiren textures amples i diàfanes per marcar el skyline d’unes cançons escollides amb criteri i versionades amb originalitat.

El talent vocal -afinacions perfectes- no solament es palesà en la precisíssima -i preciosíssima- compenetració harmònica sinó també en algunes concessions puntuals a la improvisació, amb resultats interessants. Al capítol solístic també s’hi sumà, des de l’instrument, la baterista Laia Fortià, que aconseguí sempre l’aclamació del públic.

L’actuació començà amb Wom Song, una composició original que serveix de targeta de presentació del quartet. Transcorregué amb versions del gènere pop salpebrades amb detalls d’arranjament propi. Exemples d’això foren Ain’t no sunshine when she’s gone, Everything she (he) does is magic, o una sorprenent Dos Gardenias para ti.

El public agraí la calidesa de la proposta, l’esforç d’originalitat i la plasticitat de la posada en escena. L’ambient, un cop més fou d’agradable comunió entre artístes i públic. Des de l’organització també agraïm particularment la paciència i la comprensió de les artistes. I ens emplacem a noves cites.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 03/12/2018 by .
<span>%d</span> bloggers like this: