Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Hem escoltat: Big Band de Montbau (9/06)

bbm2 (2)PASSANT PANTALLES

El passat dia 9 tingué lloc el concert de cloenda del cinquè cicle Jazz al Gimnazz, amb la Big Band de Montbau com a protagonista. La BBM ens oferí un concert amb els seus temes més emblemàtics al costat de novetats com van ser Cotton tail, Cute, o les versions vocals d’At last o Route 66 entre d’altres.

La Big Band de Montbau mostrà un nivell se solvència musical remarcable, fent la sensació que aquest llistó sobrepassat ja no ha de baixar. Enrera queden etapes de consolidació i d’esforços per estabilitzar una plantilla. També han desaparegut antics dubtes sobre si mai es podria arribar a graus de qualitat homologables. Per sort, això ja són pantalles passades. Hi ha cohesió en les seccions, i el sempre delicat skyline de les trompetes presenta contorns nets i polits. Hi ha fluidesa rítmica, hi ha la qualitat i individual dels solistes eventuals. Hi ha continuïtat en l’atractiu que representa ser big band amb cantant, gràcies a l’elegància i distinció tècnica de Clara Dini. Hi ha un repertori ben escollit, variat però homogeni. I des dels prismàtics, des de la tenda de l’oficial de campanya, hi ha la mirada del director Fernando Moyano, l’Ancelotti de les big bands. Avui dia, escoltar la Big Band de Montbau ja pot ser un exercici exportable, i com a Associació ens n’enorgullim i no podem deixar de reconèixer el mèrit de tots els que l’han sabut aguantar en els moments difícils. També això va de relacions humanes i generositats personals.

Un any més, a l’exterior del gimnazz es creà l’ambient perfecte per a un concert de big band a l’aire lliure. Bona temperatura, bona presència de públic, i l’atmosfera de pertinença a un projecte que molts dels allà presents el senten seu.

Com diu el tòpic, cau el teló del present cicle, però ja va prenent forma l’embrió del que serà l’edició número sis. Com sempre hem d’agrair a tots els que ho han fet possible: institucions, patrocinadors, i sobretot socis i públic fidel. A tots gràcies i fins el proper octubre. Allà hi serem.

(Nota per als socis: rebreu en els propers dies una comunicació amb la data de celebració del Sopar de Socis-Jam session d’estiu)

 

 

One comment on “Hem escoltat: Big Band de Montbau (9/06)

 1. simo
  06/13/2017

  el dels prismàtics…
  la tenda de l’oficial de campanya…
  l’ancelotti de les big bands…
  fantàstiques metàfores per a un director, sortides de la delicada factoria DG&sons
  Un plaer llegir la crònica !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/12/2017 by .
<span>%d</span> bloggers like this: