Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Presentem Xavi Díaz Quartet (Jazz al Gimnazz, V Edició, 10/03)

 

xavi-diaz-quartetEl proper dia 10 de març ens visita la formació Xavi Díaz Quartet, liderada pel guitarrista vilafranquí Xavi Díaz. L’acompanyaran Josep Maria Domènech al piano, Isidre Ruíz a la batería, i Ramon Teixidó al baix elèctric.

El guitarrista de Vilafranca del Penedés forma el quartet al gener del 2004, amb l’intenció de crear un projecte de jazz i música improvisada llarg i estable. Durant tots aquest anys han gravat quatre albums:“Hyperhydrosis” (2005), “Xavi Díaz jazz quintet” (2006), Originals” (2011) i “In Situ” (2015)

El grup ha realitzat més de 300 actuacions al llarg de la geografía catalana destacant la seva participació en cicles i escenaris de relleu com ara Vijazz, Jazz Cava de Terrassa, Jamboree Jazz Club entre d’altres.

El seu jazz respira estils com el latín-jazz, el funk i la música brasilera, amb un caire Mediterrani en les seves composicions, i amb influències de grans músics de jazz com Pat Methenny, Wes Montgomery, George Benson o Miles Davis.

xavi-diaz-quartet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 03/02/2017 by .
<span>%d</span> bloggers like this: