Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Crònica del Concert de Cloenda amb la Big Band de Montbau

solo pallaAhir divendres (10 de juny) es completà el cicle número quatre. Sembla ahir que vam anunciar el concert inaugural, i com qui no vol la cosa, aquí tenim la crònica del darrer concert. Han estat nou cites amb la música i amb el públic, i estem satisfets d’haver pogut acabar allò que vam començar. “Sembla ahir…”, una expressió que segurament podrem tornar a dir l’any que ve, i tant de bo el següent. De fet, sembla ahir que vam tenir la idea de programar concerts, aquell setembre de 2012.

cristi totaLa BBM pujà a l’escenari per donar fe que el projecte d’una big band a Montbau segueix endavant, consolidat i amb vocació de continuïtat. Enrera queden els llargs i foscos mesos hivernals, d’assajos que són sobretot el triomf de la voluntat. La BBM és com un vaixell enorme, que travessa lent els oceans, que sembla que no va enlloc, però que potser ja ha fet més d’una volta al planeta. Un vaixell a bord del qual sempre hi passa alguna cosa bonica, interessant. Si no fos així, no tindria ni tripulació, ni patró ni passatgers.

sanjuPer al concert d’enguany, la BBM recuperà alguns dels títols que solia tocar en els primers anys de la seva refundació: One more Once, D Minor, Miss Fine, entre d’altres. Temes vells que sonaren nous, al costat dels habituals temes de jazz i fusió vocal, com Smooth operator o You are the sunhine of my life, temes sempre ben acollits per l’audiència.

De nou, l’acte de cloenda fou la festa de la nostra Associació. En companyia de tots els qui ens han donat suport (públic, socis, entitats del barri, representants del districte, comerciants Arregui i Tallada) la vetllada transità entre cançons, solos, copes de cava, coca, converses entre amics, i sobretot molts rostres contents. Agraïm la novetat d’aquest any, la col·laboració de la Colla de Diables de Montbau, que dinamitzà el bar, triomfant en l’encomiable missió d’alleujar tota quanta sequetat de gola, inclosa la d’aquest cronista.

banda lateralSaludarem també als lectors habituals d’aquesta pàgina, que des de l’anonimat volen seguir l’actualitat de la nostra associació. Que sàpiguen que ja s’està gestant la cinquena edició de Jazz al Gimnazz, i que des d’aquí seguiran tenint el relat, més o menys inspirat, de tot el que va passant.

Gràcies a tots i fins la propera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/12/2016 by .
<span>%d</span> bloggers like this: