Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Crònica del darrer concert: Txus Blues & Jose Bluefingers

20160408_225118Com era previsible, ahir divendres 8 d’abril l’enginy i l’humor s’apoderà de l’ambient a la sala gran del nostre Gimnazz. El duet d’harmonicista i guitarrista, Txus Blues & Jose Bluefingers, ambdós a la veu, va satisfer les expectatives de tothom, i oferí un cop més una mostra del seu saber fer escènic.

Txus Blues & Jose Bluefingers van interpretar molts dels seus temes més celebrats, a mesura que anaven introduint algunes de les seves darreres composicions. Destaquem la seva solvència interpretativa, versàtil i elàstica, ja que per les seves mans passen molts estils, molta música més enllà del blues. És admirable el domini de l’harmònica de Txus Blues, posseïdor d’un so, d’un fraseig i d’una autenticitat excel·lents. Al seu torn, Jose Bluefingers compleix amb solidesa des de la seva guitarra acústica, multiplicant-se i omplint tots els espais bàsics.

La proposta fou rebuda per part del nombrós públic amb enorme receptivitat, intervenint activament i celebrant amb franca hilaritat el conjunt de missatges humorístics que conformen el teixit de l’espectacle. Un intercanvi recíproc de complicitat que durà des del primer fins al darrer moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 04/09/2016 by .
<span>%d</span> bloggers like this: