Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz (IV Edició): Presentem FUZZ-ON

Jordi Ruiz PetitEl nostre cicle de concerts va fent camí. Un cop traspassat l’equador de la present edició, ja estem a l’espera del concert número sis, que tindrà lloc el proper dia 11 de març.

Tindrem amb nosaltres la formació FUZZ-ON, integrada pel guitarrista Lluís Quadrench, pel baixista Jordi Ruíz, i pel baterista David Levi. Tots ells són músics de llarga trajectòria, ofici i experiència dins l’escena musical.

FUZZ-ON practica una fusió jazzística de sonoritat potent, constituint un veritable power fussion trio. El seu repertori inclou versions de Jeff Beck, Herbie Hancock, i Steps Ahead, sense por d’atrevir-se a versionar fins i tot algun clàssic de Stevie Wonder, tot plegat sota el seu particular prisma interpretatiu, sonor i instrumentístic.

Serà un concert de format poc habitual i de temàtica i estil molt atractius, sobretot si tenim en compte que serà el primer cop que Jazz al Gimnazz programa un concert d’aquest estil modern i de factura elèctrica i compacta. Per tot plegat us hi esperem a tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 02/26/2016 by .
%d bloggers like this: