Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz IV Edició: presentem Gabriel Amargant Trio

Amargant-9611-©CarlosPericás El proper dia 12 de febrer ens visitarà el trio del saxofonista Gabriel Amargant, que oferirà un concert basat en les composicions que conformen el seu disc And Now For Something Completely Different (FSNT), publicat aquest darrer 2015. L’acompanyaran el contrabaixista Martín Leiton i el baterista Carlos Falanga.

Gabriel Amargant s’expressa per mitjà d’un llenguatge jazzístic modern, fortament marcat per les tendències contemporànies. Dins de la formació de trio explota a fons la llibertat harmònica que permet l’absència d’un instrument harmònic com podria ser un piano o una guitarra. Per això serà interessant seguir l’intercanvi d’idees rítmiques que practicaràn els membres d’aquesta particular formació.

Nascut a Argentona (1986) ha rebut el gruix de la seva formació a l’ESMUC. Ha participat de projectes de signe molt variat, essent membre d’algunes de les big bands de referència  del nostre panorama musical, així com de diverses formacions com a líder o com a sideman. Ha col·laborat amb orquestres simfòniques i participat en la gravació de bandes sonores. Ha rebut diversos premis i beques de les que s’atorguen dins del sector musical d’avui.

Esperem que gaudiu d’aques concert, molt interessant pels afeccionats entesos i exigents, igualment atractiu per a oïdes més profanes, sempre receptives a la originalitat, vingui d’on vingui. Us hi esperem.

Jazz al Gimnazz IV Edició Sala Polivalent Montbau, C/Domènech i Montaner 3, BCN. 22h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 01/28/2016 by .
<span>%d</span> bloggers like this: