Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz IV Edició: Presentem Jaume Vilaseca Quartet

t_Vilaseca_042_r_cEl proper divendres 13 rebrem la visita del pianista Jaume Vilaseca que amb el seu quartet ens oferirà la seva original proposta de revisió sobre els clàssics de Genesis, Jazznesis II, amb Dick Them al contrabaix, Ramón Díaz a la Bateria i Mar Vilaseca a la veu, ja concretat en un treball discogràfic (el setè de la carrera artística de Jaume Vilaseca). La temàtica escollida rebela l’ambició creativa del pianista, versionant temes com The Lamb Lies Down on Brodway, Fountain of Salmacis, o Supper’s Ready. 

Sens dubte, el concert permetrà gaudir els bons afeccionats a Genesis -i per extensió al rock progressiu o simfònic- d’una proposta musical en què reconeixeran els temes estrella de la formació, apreciant-ne el prisma nou, i de ben segur sorprenent, des del qual Vilaseca els reinventa. De la mateixa manera, els profans en el món de Genesis igualment podran gaudir d’un concert de jazz fusió, d’ampli espectre, executat per una formació compacta i experimentada.

Us hi esperem a tots, com sempre a les 22:00, al Casal de Montbau, amb consumició inclosa en l’entrada, de cinc euros pels socis i de set pel públic general.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 11/03/2015 by .
<span>%d</span> bloggers like this: