Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Torna Jazz al Gimnazz (IV Edició) amb Xavi Torres Trio

Joanet TrioEl proper dia 9 d’octubre arrenca la quarta edició del cicle Jazz al Gimnazz amb la formació Xavi Torres Trio, un grup de tres talents de projecció i reconeixement internacional, perfecte per a obrir una programació que des d’aquí hem volgut que sigui equilibrada, variada i assequible tant al gust del bon afeccionat com de l’oient mitjà.

El jove pianista tarragoní Xavi Torres, un dels músics més destacats del panorama jazzístic nacional, lidera el seu propi trio, acompanyat pel contrabaixista banyolí Vic Moliner i el bateria reusenc Joan Terol. Aquesta és una formació que neix d’una profunda amistat així com de la necessitat mútua de buscar una nova manera d’expressar-se musicalment. El repertori que interpreta el grup està format per composicions originals del pianista, que cerquen una veu pròpia a partir de l’empremta d’un ampli ventall d’influències musicals, des de Brad Mehldau, Keith Jarrett i Wayne Shorter, a The Beatles, Stevie Wonder i Radiohead, passant per Bach, Brahms i Schubert.

Us hi esperem.

Casal de Montbau, 22:00. 7€ públic general. 5€ socis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 10/01/2015 by .
<span>%d</span> bloggers like this: