Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

1r Sopar de Socis i jam session 2015

20150703_230521_LLSEl passat 3 de juliol tingué lloc el 1r Sopar de Socis, un sopar a l’aire lliure que tingué lloc a la terrassa-jardí del Casal de Montbau. La iniciativa congregà un nombrós grup de socis, que passaren una estona distesa i agradable, prèvia a la celebració de la jam session d’estiu que enguany ja acompleix la seva tercera edició. Degut a l’èxit de participació i a l’alt nivell de satisfacció que propicià la iniciativa, mantindrem el Sopar de Socis com a punt fix dins el nostre calendari d’activitats.

20150703_232545La jam session del 2015, oberta pels membres del Taller d’Improvisació -que funcionà el primer trimestre de la temporada com a activitat de l’Associació- posà en escena, com ja és habitual, un nombre de músics-participants que al llarg d’un parell entretingueren un públic nombrós tot gaudint de l’esperit informal i espontani d’aquest tipus de sessions.

20150703_230431

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 08/31/2015 by .
<span>%d</span> bloggers like this: