Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Hem escoltat: Big Band de Montbau (Jazz al Gimnazz, III Edició 19/06)

IMG-20150619-WA0020Rubricat. L’actuació de la Big Band de Montbau, un any més, posà ahir divendres (19/06) la cirereta al periple de nou mesos d’actuacions. I és que Jazz al Gimnazz, com qui no vol la cosa, ja ha complert el seu tercer cicle.

Únic.  En un ambient festiu, agradable -a l’aire lliure i amb temperatura ideal- els seguidors afeccionats i socis de la nostra entitat es reuniren per escoltar el repertori semi-renovat de la BBM, que va incloure les novetats d’aquesta temporada (“Sing, Sing, Sing”, “Jumpin’ at the Woordside” i “A Night in Tunisia”) al costat de peces que foren novetat en concerts anteriors (“Dance of Denial”, “The best is yet to come”, o “The lady is a tramp”) sense oblidar els habituals i sempre celebrats “Smooth operator” o “A tisket a tasket”. Com darrerament, la BBM s’expressà amb un bon sentit de la cohesió interna i explotà el talent dels seus solistes destacats, correspostos en tot moment pels aplaudiments del públic.

 …i seguit.   I de la mateixa manera que Jazz al Gimnazz ja penja el seu III cartell commemoratiu, ja té oberta la cabina de comandament per fer, a partir del proper octubre, un nou trajecte (IV Edició) que passarà per les nou estacions de rigor, carregades de varietat musical, interès artístic i sobretot d’il·lusió.

Agraits. En primer lloc, a tots els assistents als concerts, que amb la seva presència han donat sentit i possibilitat material de sostenir una activitat com aquesta. Igualment, als nostres socis, que a més donen cos i entitat a l’Associació, punt de partida de tot plegat. També al suport de David Tallada, que sempre pensa en com tenir un detall amb els seguidors del cicle a través de patrocinis. Als pastissers Arregui, que ens permeten obsequiar amb una degustació els assistents al concert de la big band. Als amics de l’AVVM, que es fan càrrec del bar amb generositat i eficàcia cum laude. També al Districte d’Horta-Guinardó pel suport en infraestructures i comunicació. Realment la suma de tots aquest vectors permet que Jazz al Gimnazz i en particular el seu concert de cloenda sigui el que és.

Endavant. Les activitats de l’Associació no s’aturen. Encara en les properes setmanes podrem informar en aquesta pàgina d’algunes novetats i esdeveniments en perspectiva. Els lectors habituals d’aquest espai en podreu estar al corrent.

Gràcies i salutacions, un any més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/20/2015 by .
<span>%d</span> bloggers like this: