Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz (III Edició): presentem 3g3 (08/05)

3g3 promo petitPel penúltim concert d’aquesta temporada tindrem el plaer de tenir a l’escenari un dels músics que és història viva de la música d’aquest país: el guirarrista Max Sunyer, que vindrà com a integrant del trio de guitarres 3g3.
Max Sunyer és conegut per haver format part de grups emblemàtics de rock progressiu i jazz-fusió del nostre país com ara Iceberg i sobretot Pegasus, formació de projecció internacional de llarga trajectòria, extensa discografia i innegable qualitat i originalitat.
Al seu costat hi tindrem dos altres grans guitarristes, com son Amadeu Casas i Emili Baleriola.
Amadeu Casas és un conegut i reputat mestre de la guitarra de blues, impulsor de projectes de referència com Blues Messengers o Strollin’ Band entre d’altres. Impulsa tota una sèrie d’iniciatives pedagògiques que acosten la cultura musical de segell guitarrístic al gran públic i el públic especialitzat.
Emili Baleriola és un altre nom ilustre de l’escena catalana. Guitarrista polivalent, ha sintetitzat en un llenguatge propi totes les influències majors de la música moderna: rock, jazz, blues, latin, i funk. Membre actiu del corrent Ona Laietana, formà part de la mítica formació Màquina! i del grup Crac amb Carles Benavent i Salvador Font. Ha treballat amb noms ilustres com Gato Pérez, Orquestra Plateria, Jaume Sisa entre d’altres.
Per la originalitat del format -tres guitarres- i per l’experiència i entitat dels seus corresponents guitarristes, sens dubte l’actuació de 3G3 és de les que realment valen la pena, i per això us hi esperem a tots.

Jazz al Gimnazz III Edició, 8 de maig, 3g3 22:00 Casal de Montbau (C/Domènech i Montaner 3, Montbau (Barcelona, Horta-Guinardó). 7€ general. 5€ socis. Consumició inclosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 04/28/2015 by .
<span>%d</span> bloggers like this: