Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz (III Edició): presentem Jordi Pujol Trio (10/04)

Jordi Pujol definitiuEl proprer dia 10 d’abril rebem la visita del guitarrista Jordi Pujol, liderant el seu trio.
Jordi Pujol és un músic pertanyent a la jove però ja consolidada generació de músics de jazz catalans. Cada cop més conegut, cal dir que és des de sempre un jazzista reconegut dins del variat món del jazz local. Aquest guitarrista del Prat de Llobregat destaca per un llenguatge guitarrístic ampli, sòlid i d’una riquesa i imaginació notabilíssimes. Atrapa l’oida en tota l’execució de les peces, tant en la melodia con en els solos.
Jordi Pujol ens visitarà amb una molt bona secció rítmica, amb el baterista Ramón Díaz -sens dubte un dels millors bateristes del moment- i del contrabaixista Emilio Martín, àmpliament bregat pels escenaris propers i no tan propers, malgrat la seva joventut. Junt amb Jordi Pujol constitueixen un trio compacte, sòlid i àgil, que versionant temes centrals del repertori jazzístic des del concepte de trio clàssic amb guitarra -primer cop que presentem aquest format- respecta l’essència de les composicions originals donant-los un valor afegit d’indubtable qualitat.
Sens dubte, un concert que no ens podem perdre, al qual us convidem a tots.

Jazz al Gimnazz III Edició, 10 d’abril, Jordi Pujol Trio 22:00 Casal de Montbau (C/Domènech i Montaner 3, Montbau (Barcelona, Horta-Guinardó). 7€ general. 5€ socis. Consumició inclosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 03/31/2015 by .
<span>%d</span> bloggers like this: