Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz (III Edició): Presentem Marian Barahona Trio

imagesGener és a tocar, i aviat arribarem a la quarta cita del nostre cicle, primera de 2015. Divendres dia dia 9, doncs, tindrem l’ ocasió de gaudir del trio de la cantant Marian Barahona, que oferirà un repertori de factura netament jazzística basat en temes standard.
Marian Barahona és una cantant de registre flexible, de veu vistosa i expressiva, que ha col·laborat amb formacions com La Vella Dixieland i nombroses big bands del nostre panorama musical. En format més petit, ha treballat amb noms i grups capdavanters, com el trio de Gerard Nieto, Lucky Gury, o fins i tot en col·laboració amb la formació Fundación Tony Manero.
Per a aquest concert vindrà acompanyada d’un vell conegut de Jazz al Gimnazz: l’excel·lent guitarrista Kike Angulo, dels millors que actualment podem escoltar en l’escena local. Angulo ha participat en totes les edicions del nostre cicle de concerts, i un cop més podrem gaudir de la seva originalitat i prodigiosa tècnica.
images-2images-1Completarà la formació de trio el contrabaixista nord-americà Tom Warburton. Establert a Barcelona des de principi dels 2000, ha participat ininterrompudament en nombroses formacions dins de l’ampli espectre del jazz. És sens dubte un dels contrabaixistes més interessants per escoltar a dia d’avui.

Esperem gaudir de la vostra companyia, un cop més, en una altra nit de bona música i ambient agradable.

Jazz al Gimnazz III Edició, 9 de gener, Marian Barahona Trio 22:00 Casal de Montbau (C/Domènech i Montaner 3, Montbau (Barcelona, Horta-Guinardó). 7€ general. 5€ socis. Consumició inclosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12/28/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: