Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Resum de les darreres actuacions de la BBM

Aquest setembre ha estat un més d’activitat important per a la Big Band de Montbau, en què ha pogut oferir dues actuacions, dins del marc de les festes majors de Viladecans (11/09) i Montbau (Horta-Guinardó) ahir divendres (26/09). Ambdues cites han servit per consolidar la renovació de repertori ja presentada en el concert de cloenda del cicle Jazz al Gimnazz del passat més de juny.

20140911_211743

A Viladecans, en un entorn molt agradable i en una atmosfera estival, la proposta musical de la BBM fou molt ben acollida entre un públic nombrós. La organització manifestà el desig de comptar amb la nostra big band en futures programacions de la seva festa. De fet, els responsables d’organització de l’acte van fer l’esforç de mollorar les condicions tècniques i logístiques respecte a l’any anterior, ja de per sí bones. Els músics van poder gaudir d’un backstage còmode i millorat. Des d’aquí ho agraim.

IMG-20140927-WA0011

A Montbau, el nostre territori natural, igualment es va poder gaudir d’un ambient càlid i proper. Com és habitual, el públic respongué a la convocatòria amb ganes de gaudir d’una nit de música en viu a l’aire lliure. Agraïm també l’interès i esforç de l’Associació de Veïns de Montbau, principal entitat impulsora de la Festa Major de Montbau, perquè la BBM estigui present el programa de festes, un cop més, gaudint de les màximes facilitats.

En ambdós concerts la BBM desplegà els seus recursos musicals de manera fluida i satisfactòria. Brillà la banda, brillaren els seus solistes i lluí un repertori variat i ben compensat. Tot un estímul per a continuar la labor d’una formació amb voluntat de perdurar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 09/27/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: