Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

La Jam del dia 11, comiat de temporada

20140711_230223En un ambient participatiu i agradable, per part del públic i dels músics assistents a la cita, la jam d’estiu organitzada per la nostra Associació -la segona d’aquest 2014- transcorregué all llarg d’unes 3 hores, a la terrassa-jardí de l’antic gimnàs de Montbau, i congregà un bon nombre de públic, entre socis, amics, afeccionats, i d’altres assistents atrets per la proposta.

Obrí la reunió la secció rítmica de la Big Band de Montbau  més el seu director al saxo tenor i el seu primer trompeta. Interpretaren On green dolphin streetSandu, i Tynant Time. A partir d’aquí es succeïren els diversos canvis de set propis d’una jam session,   i varen poder-se escoltar una llarga llista de versions vocals i instrumentals de temes de jazz i bossa-nova que anaven sorgint per desig espontani dels intèrprets. S’anaren alternant saxofonistes, bateristes, contrabaixistes, vocalistes… s’experimentà, s’arriscà, s’encertà o es patinà, però en qualsevol cas aquest és l’esperit de la jam i tothom el sabé apreciar i sobretot gaudir.

20140712_003139Es tancà la sessió amb un clàssic del jazz contemporani, el Cantaloupe Island de Herbie Hancock, havent pogut gaudir tots plegats d’una bona estona de música en viu, a l’aire lliure, una nit d’estiu de climatologia favorable. La copa de cava o la consumició al gust de cadascú segur que feren més passadora l’estona en, sobretot, bona companyia.

Amb la jam session d’estiu 2014 l’Associació tanca la temporada d’activitats previstes. Reprendrem la feina a finals d’agost per preparar els concerts de la BBM i per  ultimar els detalls de les propostes per  la temporada 2014-15, en què el cicle de concerts Jazz al Gimnazz encetarà la seva IIIª Edició.

Gràcies a tots els que heu donat suport a tot plegat i als lectors d’aquèsta pàgina. Qualsevol novetat la podreu saber aquí o al twitter de l’Associació.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 07/13/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: