Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Concert final del Taller de Jazz i Música Moderna

20140603_203026Ahir dimarts (3/06) es va tancar el segon trimestre del Taller de Jazz i Música Moderna impulsat per la nostra Associació, amb un concert a càrrec del combo integrat per Míriam Martínez, Lola Peñaranda i Henar Acebes, a la viola, saxo alt i contrabaix respectivament. Dirigit per Xavi Miró, i amb el reforç de Paco Peñaranda (guitarra) i Jaume Duran (caixa) el petit combo posà en escena el resultat d’aquests darrer trimestre de treball musical.

Interpretaren sis peces: Undecided,  Tin Roof Blues, Perdido, When you’re smiling, All of me i  Lady be good. A través de la interpretació d’aquestes, les joves integrants de la formació mostraren els seus progressos en l’apartat solístic així com en la consolidació de l’assumpció de l’estil. Tocaren deshinibidament, amb alguns recursos nous -l’escala pentatònica- i mostraren un major control de l’harmonia a l’hora d’improvitzar. Tot això va sumat a les seves condicions musicals innates: tempo i bona intuició per tocar en grup.

20140603_210115El treball minuciós realitzat per les tres joves músics, pautat i conduit per Xavi Miró lluí amb molta claretat. Les peces s’interpretaren amb coherència i vistositat, sorprenent gratament el públic assistent, que respongué satisfet amb càlids aplaudiments a un concert tan singular i especial per a tots.

Des d’aquí volem mostrar la nostra satisfacció pel resultat d’aquesta iniciativa pensada amb voluntat de fer un servei a la formació de les joves generacions, i que sens dubte ha estat molt gratificant en la vessant humana i personal, més enllà de la purament musical.

A tots, i especialment a totes, enhorabona.

One comment on “Concert final del Taller de Jazz i Música Moderna

  1. Retroenllaç: Concert final del Taller de Jazz i Músic...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/03/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: