Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

El combo del Taller Juvenil de Jazz i Música Moderna actua a l’IEA Oriol Martorell

20140530_213646El vespre del divendres 30 de maig, el combo del Taller Juvenil de Jazz i Música Moderna de la nostra Associació participà com a formació convidada al festival de final de curs “Talents”, organitzat per  l’IEA Oriol Martorell.

Inscrits com a “Petit Combo de Montbau”, interpretaren tres peces (When you’re smiling, Perdido, i All of me), amb molta solvència i amb un resultat general del tot satisfactori.

2014-01-28 22.03.47Aquesta participació serveix de preludi al concert-audició que tindrà lloc el proper dia 3 de juny, al Casal de Montbau, i que suposarà la cloenda del segon trimestre del Taller. Les tres integrants del combo (Lola Pañaranda, Míriam Martínez i Henar Acebes) mostraran el  treball realitzat al llarg d’aquestes darreres dotze setmanes, sota la direcció de Xavier Miró. El concert començarà a les 20:15 i està obert a tothom qui hi vulgui assistir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 05/30/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: