Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

L’Associació participa a la IV Festa de la Primavera

20140525_125656El diumenge 25 de maig l’Associació Musical Big Band de Montbau participà en la IV Festa de la Primavera, una iniciativa de l’Associació de Veïns de Montbau destinada a recaptar fons per a alguna de les entitats ubicades al barri de Montbau. Enguany es donava suport a la Federació Acell, que treballa pel lleure i l’esport de persones amb disminució psíquica.

La nostra Associació col·laborà oferint suport organitzatiu i tècnic als actes celebrats al Casal de Montbau, i tancant el programa d’actes amb una breu actuació musical a càrrec d’un combo format per membres de la Big Band de Montbau.

Jorge Sanjuás (trompeta), Fernando Moyano (saxo tenor) Xavier Sobregués (piano), Jaume Duran (contrabaix), i Carles Guberna (bateria) interpretaren On Green Dolphin Street, Sandu, i Tynant Time, i amb la cantant Cristina González interpretaren If I were a bell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 05/25/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: