Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Cloenda del primer taller juvenil de Jazz i Música Moderna

IMG_1130Amb un petit concert, ahir (4/02) es va cloure el primer taller juvenil de música moderna i jazz impulsat per la nostra Associació.

A les 20:30 pujaven a l’escenari les tres integrants del combo (la Míriam Martínez a la viola, la Lola Peñaranda al saxo alt i la Henar Acebes al contrabaix)  recolzades pel Paco Pañaranda a la guitarra, pel Jaume Duran a la caixa i pel Xavi Miró a la direcció, per oferir al públic assistent un repertori que va incloure les peces Autumn Leaves, C Jam Blues, Jada, Gingle Bells, Oh, When The Saints i Whispering.

IMG_1134Les tres joves instrumentistes van demostrar com de ràpid han assumit la dinàmica de tocar jazz en petit combo. A més, van fer gala de la seva musicalitat innata, amb unes melodies ben executades, un tempo ben aguantat en tot moment, i amb les seves primeres aproximacions al difícil art de la improvització.  El públic -diríem que nombrós- acollí amb entusiasme la proposta musical i hi correspongué amb càlids aplaudiments i entregades mostres de suport. Realment, al final del concert la satisfacció lluia en les cares de tothom.

IMG_1135Des d’aquí felicitem les nostres joves artistes, i ens felicitem també per l’èxit d’una iniciativa que ha donat els seus fruits de manera molt visible.  Ja avancem que el projecte tindrà continuitat i que aviat es posarà en marxa el Segon Taller de Música Moderna i Jazz de l’Associació Musical Big Band de Montbau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 02/05/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: