Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Concert-Audició del combo juvenil (proper 4 de febrer)

2014-01-28 22.03.47

D’esquerra a dreta: Míriam Martínez, Xavi Miró, Henar Acebes i Lola Peñaranda

Us presentem el combo juvenil de la nostra Associació, també conegut com  la “Little Band de Montbau”, que el proper dimarts dia 4 de febrer oferirà un concert-audició per mostrar al públic el treball que han estat realitzant durant el darrer trimestre, sota la batuta del professor Xavi Miró, 1er saxo tenor de la Big Band de Montbau.

Durant dotze sessions de treball, la violista Míriam Martínez, la saxofonista Lola Peñaranda i la contrabaixista Henar Acebes han estat treballant un repertori d’estil jazzístic, a mesura que anaven incorporant conceptes propis d’aquest estil. S’han introduit en conceptes com la improvització, el blues o les estructures standard, amb molt bons resultats. Tot plegat significa, sens dubte, una interessant línia d’aprenentatge per a la seva formació general com a músics.

El concert-Audició tindrà lloc al Casal de Montbau i començarà a les 20:30.  Us hi convidem a tots, per donar suport a aquestes joves promeses i a una iniciativa de la qual, des de l’Associació Musical Big Band de Montbau n’estem enormement satisfets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 01/28/2014 by .
<span>%d</span> bloggers like this: