Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Torna Jazz al Gimnazz: Albert Vila Quartet (11/10)

vila_albertxEl proper divendres 11d’octubre tindrà lloc el concert d’obertura de la segona edició del cicle Jazz al Gimnazz, que igual que en l’anterior edició s’extendrà al llarg de nou mesos, oferint la possibilitat de gaudir d’un concert cada segon divendres de més.

El tret de sortida el donarà la interessant formació que lidera el guitarrista Albert Vila, acompanyat per músics de renom com són el baterista David Xirgu, el contrabaixista Rai Ferrer i el pianista mexicà Mark Aanderud. El quartet oferirà un espectacle basat en les composicions d’Albert Vila recollides en els seus discos Foreground (2007) Tactile (2011) i Standards (2011).

 Albert Vila és avui dia un músic indiscutiblement reconegut tant en l’esfera local com a escala europea; alguns dels seus discos han estat presentats al Regne Unit, Polònia, República Txeca o Bèlgica, i és freqüent que la seva agenda d’actuacions el porti fins aquests o d’altres paísos. Per tot això insistim en no desaprofitar l’ocasió d’escoltar-lo a ell i al seu quartet, una reunió de músics integrada -de nou tenim la sort- per veritables noms propis dins del món del jazz.

Ens fa especial il·lusió que arrenqui Jazz al Gimnazz (II Edició), podent acollir de nou a músics i afeccionats, socis i amics. Esperem que ens acompanyeu al llarg d’aquesta nova excursió per les diferents propostes musicals del jazz i la música improvitzada d’avui. Esperem que aquest nou recorregut sigui fructífer en satisfaccions. Per nosaltres no quedarà.

Jazz al Gimnazz: Albert Vila Quartet, Casal de Montbau, 11/10/13  22:00 5€ (inclosa copa de vi Remigio Enríquez+ snack); Domènech i Muntaner SN <M>L3 Montbau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 10/04/2013 by .
<span>%d</span> bloggers like this: