Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

La Big Band de Montbau a Viladecans (crònica del concert)

18El passat 11 de setembre la Big Band de Montbau actuà a Viladecans, en el marc de la Festa Major d’estiu d’aquesta vila del Baix Llobregat. El concert tingué lloc en l’agradable entorn dels Jardins de Can Modolell.

La Big Band de Montbau oferí un repertori ampli, convinant com és habitual els temes instrumentals amb els vocals, ben acollits per un públic nombrós, que es mostrà en tot moment receptiu a la proposta musical, càlid en certs moments i generós en els aplaudiments.

En opinió dels músics i també d’alguns dels seguidors habituals de la nostra formació, el concert Viladecans va ser el més reeixit de tots els que ha ofert la nostra big band desde la seva refundació, de la qual aviat farà quatre anys. Segurament els bons medis tècnics que la organització va posar a disposició de la banda contribuiren de manera important a la comoditat a l’hora de tocar. No en va, en una big band l’equilibri sonor és fonamental. Naturalment, la professionalitat i criteri del tècnic de so (Andreu Hernández) contribuiren a que  el so de la formació fos net i coherent, tant per les oïdes dels músics com del públic.

També cal fer una menció als solistes de la Big Band de Montbau, els solos dels quals, aquella nit, semblaven dictats no pas per la Musa de guàrdia sinó per la Musa de Gala, la guapa, la que notes que et mima mentres t’inspira.

Emplacem a tots els seguidors i amics de la Big Band de Montbau al proper concert del dia 27 de setembre, aquest cop en el marc de la Festa Major de Montbau. (Pla de Montbau, a les 22h)

L’Associació arrenca les seves activitats per a la temporada 2013-14

Recordem als socis i amics de l’Associació Musical Big Band de Montbau, així com als lectors habituals d’aquesta pàgina, que el proper més s’inicien les activitats de la propera temporada. El dia 11 d’octubre tindrà lloc el concert inaugural del cicle Jazz al Gimnazz (II Edició), amb l’actuació de Albert Vila Quartet. D’aquest concert i dels posteriors, en podreu llegir la presentació i crònica en aquest mateix espai.

En l’apartat de tallers, es posarà en marxa el projecte d’un combo infantil-juvenil de música moderna i jazz. En la pestanya “tallers” d’aquesta mateixa pàgina en trobareu els detalls. Es programarà també alguna jam session.

Us convidem a tots a participar i gaudir de la vida de l’Associació,  i a adreçar-nos qualsevol proposta o suggeriment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 09/15/2013 by .
<span>%d</span> bloggers like this: