Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Ressenya del darrer concert: Big Band de Montbau

DSC_0060-1L’objectiu era tancar el cicle amb un concert especial, un concert que pogués reunir els afeccionats, els seguidors, els amics, els veïns i fins i tot els participants del cicle Jazz al Gimnazz en una mateixa vetllada, un concert que fos la festa de tots, sota el pretext d’escoltar la Big Band de Montbau. Doncs bé, aquest objectiu s’ha acomplert amb escreix, ja que el passat divendres (14/06) erem dos-cents a la terrassa-jardí del Gimnàs de Montbau, gaudint d’una nit esplèndida,  de temperatura ideal, de bon ambient, de copes, refrescos, i aplaudiments. Un magnífic colofó a aquest periple de nou mesos de bona música i millor companyia.

DSC_0018-1La Big Band de Montbau, amb totes les seves línies al complet, desplegà el seu repertori habitual, al qual s’hi afegí alguna peça de recent incorporació (Nadalin, Montbau Rythm) mostrant-se com una banda consolidada capaç d’entretenir un públic còmplice, que sabé apreciar els moments de qualitat que sens dubte la banda fou capaç d’oferir, de la mà dels seus millors solistes i de la naturalitat amb què fluïren la majoria de peces, especialment les del repertori volcal… o almenys això és el que creu aquest cronista, que avui no pot ser del tot objectiu pel fet de ser part implicada, oïda interna, punt de vista concèntric. Això sí, aquest cronista pot donar fe que els comentaris que aposteriori li arribaren parlaven de bon so, equilibri, moments de bellesa, trempera, intensitat… i amb això ens quedarem, i d’això en farem combustible per a què el motor de la il·lusió no s’aturi.

DSC_0150I bé, després de dos bisos (Montbau Rhythm i Almost like being in love) es tancà el teló de la primera edició del cicle Jazz al Gimnazz, amb el ressò encara fresc de totes les notes i de tots els esforços invertits per part dels organitzadors i dels nostres col·laboradors. Volem destacar el suport immens de David Tallada en l’eficaç i sobretot generosa gestió dels patrocinis; a l’Associació de Veïns de Montbau, per la ràpida capacitat de resposta quan hem necessitat la seva ajuda; a l’amable fidelitat de Joan Anglès, sempre ben disposat a col·laborar en la part gràfica d’aquestes cròniques. A l’Antonio Escobar, als passtissers Arregui, a Joan i Mila, a Lluís Rizzo a la realització audiovisual, als companys de l’AEEF per facilitar-nos la operativa dels dies de concert… i sobretot al públic que sap que la forma de donar suport a les coses no és clicar un “me gusta” al Facebook sinó posar-se les sabates, sortir de casa -encara que plogui- i seure en una cadira davant d’un músic per escoltar-lo. Sense aquesta actitut res no hauria estat possible.

DSC_0031Ha valgut molt la pena. Gràcies a tots, també als que llegiu aquí.

Esperem retrobar-nos en el que serà Jazz al Gimnazz (II Edició).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 06/16/2013 by .
<span>%d</span> bloggers like this: