Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Jazz al Gimnazz: presentem la Big Band de Montbau (14/06)

zruí+Jordi RetalladaEl concert de cloenda del primer cicle Jazz al Gimnazz anirà a càrrec de la Big Band de Montbau. Està previst que l’actuació es desenvolupi a l’exterior de les instal·lacions del Casal de Montbau, a la terrassa-jardí.

L’actual Big Band de Montbau, refundada l’any 2010, és un projecte musical orientat a promoure la música de en viu sota el format de gran banda de jazz. Ubicada al barri de Montbau (Barcelona, districte d’Horta-Guinardó) acull músics de procedència diversa que dónen cos i vida a un projecte que té com a objectiu final el gaudi del públic afeccionat al jazz i la música moderna en general.

Sota la direcció de Fernando Moyano, presenta  un repertori eclèctic, variat, basat en peces vocals i instrumentals, algunes d’elles composades i arranjades per membres de la formació. En són un exemple Amsterdam o Montbau Rythm, al costat d’altres signades per compositors i arranjadors de prestigi com Lennie Niehaus, Sammy Nestico, o Stevie  Wonder.

El passat estiu veié la llum Naïve, el seu primer projecte discogràfic, el millor resum de les inquietuts musicals d’aquesta big band.

Us hi esperem a tots, afeccionats, seguidors, amics, en aquesta darrera cita del cicle, amb el desig que sigui la festa de tots els qui amb el vostre suport i interès heu donat sentit i fet possible la continuïtat de Jazz al Gimnazz durant aquesta primera edició, que de ben segur no serà la darrera.

Jazz al Gimnazz: Big Band de Montbau, Casal de Montbau, 14/06/13  22:00 5€ (inclosa copa de vi + snack); Domènech i Muntaner SN <M>L3 Montbau

One comment on “Jazz al Gimnazz: presentem la Big Band de Montbau (14/06)

  1. Retroenllaç: Jazz al Gimnazz: presentem la Big Band de Montb...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 05/20/2013 by .
<span>%d</span> bloggers like this: