Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Cicle Jazz al Gimnazz: presentem Muniente-Ruiz Quartet, “Converses Íntimes” (8/03)

CONCERT 14-07-12 (7)Per al sisè concert del Cicle Jazz al Gimnazz  (divendres 8 de març) tenim el plaer d’oferir l’actuació de la formació Muniente-Ruíz Quartet, la proposta de la qual  significarà un gir interessant cap a referents musicals que encara no havien tingut cabuda dins el nostre cicle d’enguany.

Després de molts i diferents treballs en comú, Isabel Muniente i Jordi Ruiz decideixen crear un duet on les músiques més íntimes i personals agafen forma mitjançant el diàleg entre el piano i el baix. Així surgeix el CD “Converses Íntimes” l’any 2005, on tant els temes propis com els d’altres músics flueixen a través d’una sonoritat molt lliure i original. Més endavant s’amplia la formació fins a quartet amb l’enriquiment en colors i punts de vista que la bateria de Christian Serra i els saxos d’Oriol Cusó regalen a les versions que fan de Carla Bley, Lyle Mays, Steve Swallow, o als temes propis com “Mel dels teus llavis” o “La voz a tí debida”.

Tindrem, doncs, la oportunitat de gaudir d’una formació de perfil modern, integrada per músics  d’ofici i enorme solvència interpretativa, avalada per la seva presència ininterrompuda als escenaris durant dècades.

Jazz al Gimnazz: Muniente-Ruíz Quartet Casal de Montbau, 8/03/13  22:00 5€ (inclosa copa de cava); Domènech i Muntaner SN <M>L3 Montbau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 02/16/2013 by .
<span>%d</span> bloggers like this: