Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Ressenya del darrer concert (Laura Simó & Francesc Burrull “Interpreten Serrat”) i avanç

El tercer concert del cicle Jazz al Gimnazz ens deixa de nou un balanç de satisfacció formidable tant pSAM_3657er al públic com per als artistes i la organització.

Laura Simó i Francesc Burrull oferiren un extens repàs a l’obra de Joan Manuel Serrat en format de duo piano-veu. De manera brillant, ambdós artistes saberen crear des del primer segon una atmosfera de sensibilitat i delicadesa no excempta de força i caràcter. Destaquem el treball d’arranjament i rearmonització de Francesc Burrull, que demostrà en tot moment  un domini absolut de l’art de l’acompanyament, enquadrant les peces de Serrat dins de  paràmetres jazzístics sense oblidar-se d’afegir-hi condiments bluesistics i llatins. A més, la seva tècnica personal davant de l’instrument confereix al resultat un plus de qualitat i d’originalitat insubstituïbles.

Per la seva banda, la cantant Laura Simó, des del sempre compromès i arriscat paper de  cantant, demostrà amb absoluta naturalitat la seva capacitat de conduir el fil argumental de l’espectacle cap als terrenys de l’emoció i la senzillesa, gestionant a la perfecció els intervals de pausa i d’intensitat necessaris.   Ofici i delicadesa tècnica al servei de l’oient, que se sent conduït durant tot el trajecte amb amb absoluta fiabilitat, coneixement i sinceritat.

Des d’aquí ens felicitem per haver pogut gaudir i oferir al públic una vetllada rodona, amb la sensació que el projecte Jazz al Gimnazz ha fet un pas ferm en la seva consolidació.

Proper concert

El proper 11 de gener ens visita la formació Sandy Rivers Quartet, un dels membres de la qual és el saxofonista Xavier Miró, integrant de la Big Band de Montbau com a primer tenor. La Sandy Rivers’ Quintet ens portarà pels terrenys del swing més alegre i del dixieland tocat amb esperit modern.

N’informarem amb més detall properament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12/15/2012 by .
<span>%d</span> bloggers like this: