Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Ressenya del concert (Txus Blues & Jose Bluefingers) i avanç

Del segon concert del cicle Jazz al Gimnazz destaquem dues dades; en primer lloc, la bona resposta del públic pel que fa a assistència, i en segon, la molt bona connexió que s’establí entre els músics, Txus Blues i Jose Bluefingers, i el públic al llarg de tota l’estona que durà l’espectacle.

Txus Blues & Jose Bluefingers van oferir el seu desplegament habitual de recursos musicals, amplíssim, amb el  blues com a fil conductor, passant per altres estils adaptats al seu format i personalitat. La presencia de pinzellades de rock, pop, soul i fins i tot folk, en el fons són homenatges a referents musicals presents en la oïda històrica del bon afeccionat. A tot això s’hi suma la constant aportació d’humor i enginy, que va ser rebuda pel públic amb enorme satisfacció, generant-se en tot moment un clima d’espontanitat, diversió i complicitat.

Esperem que de mica en mica es consolidi entre el públic la idea que cada segon divendres de més, al Casal de Montbau, s’hi pot gaudir de nits musicals de qualitat, amb magnífica atmosfera i a un preu del tot assequible.

Proper concert: Laura Simó i Francesc Burrull interpreten Serrat

El concert del proper mes tindrà com a protagonistes dos referents de primer nivell del jazz actual: la cantant Laura Simó i el pianista Francesc Burrull, que oferiran un espectacle en què les versions de Joan Manuel Serrat seran tractades des del prisma del jazz i de la particular sensibilitat d’ambdós intèrprets. En breu trobareu, aquí mateix, més informació sobre aquest proper i interessantíssim esdeveniment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 11/10/2012 by .
<span>%d</span> bloggers like this: