Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Cicle Jazz al Gimnazz: presentem Txus Blues & Jose Bluefingers (9/11/12)

Presentem la segona actuació del cicle Jazz al Gimnazz, que aquest cop bascula cap al blues, un dels pilars fonamentals del jazz i la música improvisada.

De la mà de Txus Blues (harmònica) i Jose Bluefingers (guitarra) tindrem la oportunitat d’escoltar una àmplia gama de variants dins d’aquest estil, executades d’acord amb la tradició més genuïna, tant pel que fa a riffs, solos i ritmes.

A la innegable factura blusística del seu espectacle, Txus Bues i Jose Bluefingers hi sumen un plus únic, i és el de l’humor, la ironia i l’enginy aplicat a les lletres, adaptades de l’idioma original, o molts cops partint de la composició pròpia.

Des del 2001, i de forma ininterrompuda, han estat presents en infinitat d’escenaris i han participat en nombrosos festivals de blues d’arreu, oferint a l’espectador una agradable i intensa sessió de complicitat basada en la qualitat musical i l’humor intel·ligent.

Jazz al Gimnazz: Txus Blues & Jose Bluefingers; Casal de Montbau, 9/11/12  22:00 5€ (inclosa copa de cava); Domènech i Muntaner SN <M>L3 Montbau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 10/26/2012 by .
<span>%d</span> bloggers like this: