Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Ressenya del concert (Geny Barry & Albert Caire) i avanç

El cicle d’actuacions musicals Jazz al Gimnazz s’estrenà el passat divendres 19 amb l’actuació de Geni Barry & Albert Caire.

Els assistents van poder gaudir d’un concert de primeríssima qualitat, de la mà d’un Geni Barry que oferí un ventall espectacular de recursos jazzístics al vibràfon: creativitat, ofici i bon gust en totes les fases de la interpretació, amb uns solos de factura impecable, de gran bellesa, a l’alçada dels grans mestres i de la millor tradició.

Paral·lelament, Albert Caire complí des del piano el rol d’acompanyant que li corresponia, amb enorme solidesa, aportant quan calia la seva interessant quota de creativitat, tant en els solos com en els moments de diàleg i contrapunt al discurs conductor de Barry.

La nota original i inesperada fou la participació de Marcel Alonso, un jazzista l’instrument del qual és el xiulet -el xiulet natural, de gola-  sorprenent tothom amb melodies i solos d’innegable qualitat.

L’ambient que presidí la nit fou distès, espontani, amb constant comunicació entre músics i públic, amb moments d’humor i situacions fora de guió, com la intervenció de la cantant Cristina González, a qui els músics van convidar a cantar Garota de Ipanema i Autumn Leaves.

Disposem d’imatges i audio que si la qualitat ho permet publicarem en un proper post.

Aprofitem per avançar que la propera actuació (9/11/2012)  posarà l’accent en el Blues i tindrà com a protagonistes la formació Txus Blues & Jose Bluefingers. D’aquest concert n’informarem ben aviat en un proper post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 10/20/2012 by .
<span>%d</span> bloggers like this: