Associació Musical Big Band de Montbau

L'Associació Musical Big Band de Montbau impulsa diverses iniciatives musicals, amb la Big Band de Montbau com a projecte central

Cicle regular d’actuacions musicals

L’Associació Musical Big Band de Montbau té en projecte iniciar un cicle regular d’actuacions musicals al recentment remodelat Casal de Montbau, amb el títol genèric “Jazz al Gimnazz”, aprofitant el nom amb què tradicionalment s’ha conegut aquest equipament al barri de Montbau (Barcelona, districte d’Horta-Guinardó).

El concert inaugural tindrà lloc el proper divendres 19 d’octubre, presentant el duet que formen el prestigiós vibrafonista Geni Barry i el pianista Albert Caire.

La resta de la programació es donarà a conèixer en aquest mateix weblog durant les properes setmanes. Està previst que tinguin lloc durant el segon divendres de cada més, a excepció del primer, que tindrà lloc el tercer divendres, per raons de calendari.

Igualment, en aquest espai hi haurà, regularment, informació detallada sobre els concerts efectuats i les diferents activitats de la nostra Associació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 09/29/2012 by .

Navegació

<span>%d</span> bloggers like this: